Wie doet wat

Voor dit ambitieuze project zijn alleen de beste spelers goed genoeg. Daarom stelden we een sterploeg van waardevolle partners samen waarmee we als één team over de finish gaan.

WDP

Bouwheer

WDP biedt slimme warehouse-oplossingen met de nadruk op de ontwikkeling en de verhuur van logistiek en semi-industrieel vastgoed. Als marktleider in magazijnverhuur in de Benelux, zijn wij voornamelijk actief in België, Nederland, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Duitsland en Roemenië. WDP ontwikkelt opslag- en distributieruimten voor eigen rekening op vraag en op maat van gebruikers, rekening houdend met de hoogste industriestandaarden

wdp.eu

Barry Callebaut

Eindklant

Barry Callebaut is 's werelds toonaangevende fabrikant van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten - van de inkoop en verwerking van cacaobonen tot de productie van de fijnste chocolade. Barry Callebaut levert aan de hele voedingsindustrie, van industriële voedingsproducenten tot ambachtelijke en professionele gebruikers van chocolade via haar twee wereldmerken Callebaut® en Cacao Barry® Wereldwijd werken er 12.000 medewerkers voor Barry Callebaut in 60 productievestigingen.

barry-callebaut.com

Stad Lokeren

Vergunningen

De stad Lokeren ontwikkelt een gebied van 65ha als industriegebied waarvan 45ha effectief als industriegrond (E17/4). Maar Lokeren is meer dan een plek om te werken. Het is een stad met meer dan 41.000 inwoners. Je kan je laten onderdompelen in het vele groen of een bezoek brengen aan één van onze vele bedrijven. De stad is heel goed bereikbaar met de trein, auto en fiets.

lokeren.be

Alheembouw nv

Hoofdaannemer

Alheembouw onderscheidt zich als bouwbedrijf met vaak complexe bouwprojecten. Private, industriële of publieke sector, ons enthousiast team van medewerkers gaat elke uitdaging aan. Als duurzame bouwpartner overstijgen we alle verwachtingen, mede door onze transparante aanpak. We opteren om in alle openheid samen te werken met een heldere overlegstructuur en korte communicatielijnen. Hoe ambitieus en complex het bouwproject ook is, we gaan ermee aan de slag. Waar anderen stoppen, gaan wij verder.

alheembouw.be

Willy Naessens Group

Verticale integratie

Willy Naessens Industriebouw is de specialist in het bouwen van nieuwe bedrijfspanden. Prefab beton is het basisconcept van meer dan 7.500 realisaties. Maar een industrieel gebouw met een metaalstructuur behoort ook tot de mogelijkheden. Willy Naessens Industriebouw is het aanspreekpunt voor bouwplannen in prefab beton of metaalbouw. Het resultaat is steeds mooi, duurzaam, robuust en waardevast.

willynaessens.be

SSI Schäfer

Intralogistieke automatisatie

De SSI Schaefer Group is 's werelds meest toonaangevende leverancier van modulaire oplossingen voor opslag en logistiek. Er werken bijna 10.000 mensen op het hoofdkantoor van onze groep in Neunkirchen (Duitsland), op meer dan tien binnenlandse en internationale productielocaties en bij ongeveer 70 wereldwijd opererende dochterondernemingen. Op zes continenten ontwikkelen en implementeren we innovatieve, branchespecifieke antwoorden op de unieke uitdagingen van onze klanten. Als gevolg hiervan spelen we een sleutelrol bij het vormgeven van de toekomst van intralogistiek.

ssi-schaefer.com

Miebach Consulting Benelux BV

Warehouse en goederenstroom design

Miebach Consulting is één van de leidinggevende internationale consulting bedrijven, gespecialiseerd in logistieke engineering en supply chain management. Het bedrijf, opgericht in 1973 in Frankfurt, telt wereldwijd 24 kantoren in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. We zijn al meer dan 40 jaar baanbrekend in het ontwerpen en het implementeren van operationele processen en van technische logistieke oplossingen. Ons doel is het realiseren van een blijvend performante meerwaarde voor onze klanten.

miebach.com

AAVO Architects

Architect

Het DNA van AAVO wordt weerspiegeld door de 4 letters die de naam vormen: Architect Association for Vision and Operation. De kwaliteit van architectuur wordt weergegeven door een multidisciplinaire benadering en de keuze in technische oplossingen die beantwoorden aan de gestelde verwachtingen van de bouwheren. Hierbij rekening houdend met: de vooropgestelde budgettaire beperkingen, timing, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het zijn deze vooruitstrevende bouwkwaliteiten die ervoor zorgen dat AAVO dé referentie is voor het ontwerpen van industriële en logistieke gebouwen.

aavo.be

Istema nv

Studiebureau energie en technieken

Istema is een toonaangevend ingenieursbureau gespecialiseerd in energiebeheersing en technische uitrustingen in gebouwen. We staan in voor het volledige ontwerp van complexe technische installaties, waarbij we streven naar duurzame oplossingen met lage CO2 uitstoot en energieneutraliteit. We optimaliseren ook bestaande systemen en adviseren onze klanten rond techniek en energie.

istema.be

SuReal bv

BREEAM Evaluator

SuReal is gespecialiseerd in adviesverlening m.b.t. geïntegreerde duurzaamheid voor grootschalige vastgoedprojecten. SuReal staat voor een geïntegreerde aanpak waar voor elk project het optimum tussen economie, ecologie en sociale aspecten gezocht wordt in alle domeinen van duurzaamheid, zijnde comfort, energie, materialen, water en dergelijke, met bevestiging via oa. BREEAM, WELL en EPB certificaten. Innovatieve concepten en visies worden onderbouwd door gedetailleerde studies om gefundeerde oplossingen aan te bieden.

sureal.be

We blijven je up-to-date houden met
ons nieuwsoverzicht

Nieuwsberichten